Szolgáltatások


Zár, vasalat és szerszám kereskedés

Üzletünkben több mint 10 000 cikket forgalmazunk, valamennyi szakma részére.

Szerszám Forgalmazunk elektromos kézi szerszámokat, építőipari gépeket, berendezéseket, kompresszorokat, hegesztő gépeket, segédanyagokat, magas nyomású mosó- és takarítógépeket, láncfűrészeket, fűnyírókat, bozótvágókat, kötőelemeket, rögzítés technikai eszközöket, kézi szerszámokat, munkavédelmi eszközöket, sziloplasztokat, purhabokat, ragasztókat, vágó és tisztító korongokat, gyémánttárcsákat, zárakat, lakatokat, vasalatokat, szegárukat, fúrószárakat, csiszolás technikai eszközöket, BIT-eket, csavarárukat, bútorfogantyúkat, profilléceket, kertészeti árukat, asztalosipari segédanyagokat.

MárkaképviseletekBélyegzőkészítés

Trodat A lézertechnológia elterjedése forradalmasította a bélyegzőkészítést. A technológiai folyamatok rendkívüli mértékben leegyszerűsödtek. A lézergravírozással készített bélyegzőgumik ellenállnak a különböző gyorsan száradó, agresszív bélyegzőfestékeknek is. A lézertechnológia lehetővé teszi különféle kreatív és művészi gumibélyegzők elkészítését is.

Sokoldalú műanyagházas önfestékező bélyegző mindennapi használatra. A könnyed és modern formatervezés a Printereket kisebbé és kezelhetőbbé teszi a konkurens termékeknél. Szép színekben kapható megbízható termék, mely kiváló lenyomatokat ad újra és újra és újra. A hagyományos nyeles pecsétekkel ellentétben, a szöveglemez festékellátását a bélyegző önmagában képes biztosítani. A bélyegző használatához nincs szükség külön festékpárnára, hiszen a bélyegzéshez szükséges festéket a házban található cserélhető festékpárna biztosítja.

MárkaképviseletekReklám és ajándéktárgy feliratozás

Gravírozás A reklám- és ajándéktárgyak feliratozása esetén számos technológia közül választhatunk az ajándék alapanyagától és a kívánt hatástól függően. Az emblémázás során egyedi megjelenést adhatunk a tárgyaknak, logóval, felirattal, mintával láthatjuk el. A feliratozás tervezésénél figyelembe kell venni a termék anyagát, színét, emblémázási felületét, valamint a megjelenítendő felirat, embléma, minta, méretarányait és színeit. Gravírozható anyagok a teljesség igénye nélkül: fém, fa, üveg, műanyag, bőr. Gravírozunk vonalkódot, sorszámot, egyedi nevet is. Gravírozó gépeink: szén-dioxid lézer, mechanikus gépek.

Vállaljuk
- fém (rozsdamentes acél, réz, aluminium, nemesfémek),
- fa (puhafa, keményfa, parafa, natur, pácolt, lakkozott),
- üveg (pohár, italos üvek, dísztárgy illetve tükör),
- bőr, műbőr,
- műanyag termékek (ajándéktárgyak Pl. kulcstartó, stressz labda, vagy akár strandpapucs),
- papír (bonbonos doboz, naptár, stb...),
- illetve egyéb különleges termékek (pl. mobiltelefon, pendrive, mágneses beléptetőkártya) jelölését, megszemélyesítését.Lézergravírozás

Trotec Műanyag és fém alapanyagú gravírozott táblák és alu táblarendszerek készítése az indulásunk óta egyik fő profilunk. Termék kínálatunkat folyamatosan szinten tartjuk, bővítjük. Cégünk kiváló minőségű kül- és beltéri tábla alapanyagokkal dolgozik, melyek között megtalálják a különböző vastagságú és színű kétrétegű műanyag gravírtáblákat, öntapadó lézer fóliát, valamint eloxált alumínium, nemesacél, réz és plexi táblákat is.

A jól alakítható AluSign táblarendszerrel is kiválóan kombinálhatók.

Felhasználási területek:

Cégtáblák

Cégtábla

Névtáblák
Ajtó feliratok

Névtábla

Eligazító táblák
Névkitűzők
Információs- és figyelmeztető táblák
Gép feliratok
Adattáblák
stb...

Gravirozás1   Gravírozás2Mechanikus gravírozás

Gravotrade A technológia alkalmazása során egy mechanikus fej marja le a fém alapanyagú tárgyak felületét a lógó kontúrját követve. Gyémántfej esetén a műveletet egy álló, vagy forgó gyémánthegyű tű végzi.Egyéb emblémázási módok

Transzfer anyaggal történő
Itt kérhet egyedi felíratokat különböző színben és anyagban is, például mezre.

Tampon nyomás:
Műanyag, fém, fa, papír termékek emblémázási eljárása. Kis méretű, nagy pontosságú, jó felbontású nyomatok készíthetők ezzel az eljárással. Az emblémát színre kell bontani, és színenként filmre vinni. A film segítségével készül a klisé. A festék a klisé mélyedéseiben benne marad, ezt veszi fel a tampon (gumi) és ez kerül a termékre. Nagy mennyiség esetén ez az egyik legolcsóbb feliratozási eljárás.Szublimáció
A legtökéletesebb minőséget biztosító digitális transzfernyomtatási technológia!

A szublimációs hőtranszfer elengedhetettlen feltétele a megfelelő alapanyag, mely textilek esetén műszál (általában poliészter), szilárd tárgyak esetében (fém, üveg, kerámia...stb) speciális szublimációs lakk bevonattal rendelkező felületet jelent.Serlegek, érmek, plakettek, oklevelek

Serlegek, érmek, oklevelek, figurák, gravírozható díjak széles választékát kínáljuk sportversenyekhez és különböző rendezvényekhez.Tekintse meg a Serlegáruház kínálatát!

SerlegaruhazKulcsmásolás

Kulcs Rendelkezünk a legtöbb kulcs másolásához szükséges gépekkel és nyers kulcsokkal. Tollas kulcs, páncél kulcs, bútor kulcs, számozott kulcs, vagy cilinder típus, ezen kulcsokat üzletünkben tudjuk másolni illetve tartunk belőlük készletet. Kulcsmásolás azonnal.


Postai csomagküldés

Csomag A kiválasztott árut nem szükséges személyesen üzletünkben átvenni, kérésre a megadott címre elküldjük, amennyiben Ön az áru ellenértékét átutalta cégünknek. A pénz beérkezésétől számítva 1-2 napon belül postázzuk a megrendelt árut.
A csomagküldés díja a mindenkori érvényes postai tarifa

Fizetési módok

FizetésA fizetés történhet készpénzben helyszíni kifizetéssel, előre utalással, esetleg egyedi megállapodás illetve szerződés szerint átutalással.

Üzletünkben bankkártyával is fizethet!

Előre utalás esetén a termékek postázását, csak a fizetési tranzakció lezárását követően, a pénz számlánkra való megérkezése után kezdjük meg.

Átutalás esetén a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét:

György Kft
Bankszámla száma: 718000013-11305464